Service

KAT IN DE ZAK PREVENTIE

De waarde van een auto is gebasserd op vraag/ aanbod en de staat waarin deze verkeert. Van vlotte babbels en mooie praatjes word de waarde niet hoger, dat is ons motto. Wij staan voor kristalheldere afspraken en maken alleen beloftes die wij na kunnen komen.

“Best Select” garantie
Al onze auto’s met een verkoopprijs vanaf € 1500,- worden geleverd met een nieuwe of recente apk én met 3 maanden “Best Select” garantie.

De “Best Select” garantie is ontwikkeld door Auto Hoge zelf. Wij hebben deze garantie in het leven geroepen omdat er onder de BOVAG grens van € 4500,- weinig geregeld is voor de consument. Onze garantie dekt in grote lijnen het draaiende gedeelte van de motor en de versnellingsbak voor een periode van drie maanden met een maximum van 5000 km. De “Best Select” garantie kan verlengd worden tot een half jaar met 10.000 km voor slecht € 250,-.

Omruilgarantie
Is uw nieuwe auto toch niet wat u ervan gehoopt had? Door onze omruilgarantie kunt u bij ons nooit een kat in de zak kopen! Wanneer u binnen twee weken na aflevering niet tevreden bent met uw aankoop mag u de auto omruilen voor een ander voertuig van dezelfde waarde* uit onze voorraad.

Afleverpakketten
Bij Auto Hoge heeft u de keuze uit drie verschillende afleverpakketten. Ons Basis Pakket bevat vaste afleveringskosten die gelden op alle auto’s. Daarnaast bieden wij pakketten van € 129,50 voor een kleine onderhoudsbeurt en € 229,50 voor een grote onderhoudsbeurt. Vraag een van onze ervaren verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

U betaalt bij ons “geen” afleveringskosten. Wij rekenen slechts € 29,50 voor administratiekosten incl. het vrijwaren van uw oude auto en de tenaamstelling van uw nieuwe.

* (minus € 250,- voor gemaakte kosten)